Websites2019-01-29T09:00:03+00:00

Succesvolle websites

Van concept tot en met optimalisatie en alle stappen daartussen: FC Online is de aangewezen partij voor jouw website.

Het maken van een succesvolle website begint met online strategie. Door samen na te denken over jouw informatie en doel, maak je een goede start voor de opbouw van je website. Samen stellen we de structuur van de website vast.

Gebruiksvriendelijkheid

Om ervoor te zorgen dat bezoekers op je website blijven en jij je gestelde doelen behaalt, is gebruiksvriendelijkheid essentieel. Wij helpen je de informatie te vertalen naar de juiste inrichting en navigatie op je website. Maar gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk ook belangrijk voor de beheerder. Jij dus. WordPress is hiervoor uitermate geschikt. Het enige wat wij doen is deze slim en goed voor jou als beheerder in te richten.

Bewust van veiligheid

Wellicht niet iets waar je snel aan denkt, maar ook in jouw website kan een beveiligingslek ontstaan. Niet fijn, zacht gezegd. Wij hechten daarom veel waarde aan het maandelijks updaten van je website.  En denken wij met je mee over optimale beveiliging van jouw website. Ook de ontwikkelingen omtrent wetgeving houden wij voor je in de gaten. Dan kan jij je concentreren op andere zaken.

Mijneersteklompjes.nl

Voor onze website mijneersteklompjes.nl heeft FC Online in samenwerking met onze ontwerpers en marketing bureau een nieuwe restyle voor onze webshop gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Kim Hogenkamp – Mijneersteklompjes.nl

Meer weten over websites?

Neem contact op met Sjoerd!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.