Online marketing2019-01-05T07:54:25+00:00

Slimme online marketing

Wanneer wij een website of webshop maken is die in de basis zoekmachine vriendelijk. Met online marketing is het mogelijk deze vindbaarheid te verhogen, maar ook om de klant tot actie over te laten gaan. Wij leveren aanvullende diensten om de vindbaarheid binnen de zoekmachine te verbeteren. Wij helpen jouw website graag naar een hoger niveau.

Meer bezoekers naar je website trekken?

Meer bezoekers naar je website trekken? Of, liever: meer waardevolle bezoekers naar je website trekken? Dan is het slim om te investeren in online marketing.

Dit kan door het verbeteren van de positie in de organische (onbetaalde) zoekresultaten binnen Google of door het inrichten van (betaalde) advertentie campagnes binnen Google. Uiteraard kunnen er ook campagnes via Social Media of E-mail marketing ingezet worden. In de praktijk betekent dit dat we continu bezig zijn met het doen van technische aanpassingen, advies geven en inzetten op relevante verwijzingen vanaf andere websites. Alles om waardevolle bezoekers te trekken.

Nauwkeurige meetresultaten

Online marketing begint met doelen opstellen en het meten van de huidige site.  Hiermee wordt data verzameld van de bezoeker. Hieruit blijkt bijvoorbeeld via welke kanalen de bezoeker binnengekomen is en hoe lang een bezoeker op de site blijft. Belangrijk is dat dit nauwkeurig gemeten wordt. Door de meting kan precies aangegeven worden waar in het bezoekersproces, aanpassing nodig is. Afhankelijk van wat je zelf wilt weten over je bezoekers.

Mijneersteklompjes.nl

Voor onze website mijneersteklompjes.nl heeft FC Online in samenwerking met onze ontwerpers en marketing bureau een nieuwe restyle voor onze webshop gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Kim Hogenkamp – Mijneersteklompjes.nl

Meer weten over websites?

Neem contact op met Sjoerd!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.