Sportreizen.com2019-10-03T10:58:37+00:00

Responsive website Sportreizen.com

Sportreizen.com is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van georganiseerde sportreizen. Bij het bouwen van een nieuwe website is de usability voor de bezoeker zeer belangrijk. Maar ook het gebruikersgemak vanuit de beheerderszijde moest sterk verbeterd worden.

We daarom hebben een nieuw gebruiksvriendelijk ontwerp gemaakt. En dit via een maatwerk thema geïntegreerd in WordPress. Vooral in het boekingsproces van een sportreis viel er veel te verbeteren. Op basis van het gekozen arrangement moest een bezoeker op eenvoudige wijze de gegevens van de reizigers en thuisblijvers toe kunnen voegen

Gebruiksvriendelijkheid van WordPress

De gebruiksvriendelijkheid heeft er voor gezorgd dat we WordPress kozen als Content Management Systeem (CMS). Een uitdaging was om vanuit het beheer snel te kunnen schakelen bij prijswijzigingen in de markt. Wij bouwden een maatwerkoplossing zodat prijsupdates snel doorgevoerd kunnen worden voor elk arrangement. Automatisch worden de prijzen doorberekend voor de diverse arrangementen.

Verder hebben we rekening gehouden met het exporteren van de data naar CRM systemen binnen de organisatie van Sportreizen. Om de bestaande ranking van de sportreizen.com website te blijven behouden is er een redirect plan gemaakt. Aan de hand van dit plan zijn alle rankings behouden.

Wil je ook een gebruiksvriendelijke website?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.